Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Σημαντικά Ζητήματα Δημοκρατικής Λειτουργίας στο Δήμο Ελληνικού - ΑργυρούποληςΈνα σημαντικό ζήτημα, που φυσικά έχει μείνει στα «αζήτητα» των περισσότερων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοτική Αρχή στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και ο Δήμαρχος της περιοχής, ο Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος φαίνεται ότι προσπαθεί να «ποινικοποιήσει» την πολιτική ζωή στο Δήμο.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της «Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού – Αργυρούπολης», του προηγούμενου Δημάρχου της περιοχής, του Χρήστου Κορτζίδη, της Πέμπτης 26/1/2017, με τίτλο «Αυταρχικός Εκτροχιασμός της Δημοτικής Αρχής»:
«Σήμερα η Διοίκηση του Δήμου προέβη σε μια πρωτοφανή ενέργεια για την πολιτική ιστορία του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.
Κατέθεσε μήνυση κατά των Χρήστου Κορτζίδη και Τάκη Κοροβέση για συκοφαντική δυσφήμιση απαιτώντας από την αστυνομία να προβεί σε αυτόφωρη σύλληψη των δύο στελεχών της παράταξής μας!
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κωνσταντάτος θεωρεί ότι τον συκοφαντούμε όταν λέμε στον κεντρικό τίτλο της πρώτης σελίδας της εφημερίδας μας ότι «Ζημιώνει το Δήμο για χατίρι του Λάτση».
Όπως δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Χρήστος Κορτζίδης η παράταξή μας ποτέ δεν στηρίχθηκε στη συκοφαντία για να πετύχει πολιτικά οφέλη. Όσα αναφέρονται στην εφημερίδα μας είναι απολύτως τεκμηριωμένα και όπου κληθούμε να τα αποδείξουμε είμαστε σε θέση να το κάνουμε.
Η επιδίωξη του Γιάννη Κωνσταντάτου να συλλάβει η αστυνομία τον ίδιο και τον Τάκη Κοροβέση, είναι μια ενέργεια που θα καταδικαστεί από την κοινωνία του δήμου μας.»

Τη σχετική τοποθέτηση του Χρήστου Κορτζίδη για την ενέργεια αυτή της Δημοτικής Αρχής, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, διάρκειας 18 περίπου λεπτών:
Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και η δήλωση του Νίκου Σπυρόπουλου, που δημοσιεύτηκε χθες, Παρασκευή, 27/1/2017. Ο Νίκος Σπυρόπουλος είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού – Αργυρούπολης». Στη δήλωσή του αναφέρει:

«Η «Ενωμένη Πόλη» και ο επικεφαλής της Γιάννης Κωνσταντάτος ενώ μέχρι τώρα με κάθε "ευκαιρία" προσπαθούσαν να με συκοφαντήσουν, να με προσβάλλουν, να με μειώσουν στα μάτια των συμπολιτών μας, ξαφνικά θυμήθηκαν να με επαινέσουν γιατί δήθεν διαφοροποιήθηκα από την Παράταξή μου στο θέμα της πρωτοφανούς ενέργειας του Δημάρχου να ζητά τη σύλληψη της Αντιπολίτευσης επειδή τον ενοχλεί η κριτική που του κάνει.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι είναι συκοφάντες, ισχυριζόμενοι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια!

 Η Παράταξή μας είναι μια γροθιά απέναντι στη προσπάθεια της δημοτικής αρχής να εξαχρειώσει τη δημόσια ζωή, να τρομοκρατήσει όσους έχουν διαφορετική άποψη και πολύ περισσότερο όσους έχουν τη δύναμη να αντισταθούν στις επιλογές της που όλο και συχνότερα φαίνεται ότι είναι επικίνδυνες για την πόλη μας και το μέλλον της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου