Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017

Το ΙΚΑ καταθέτει Αίτηση Ακύρωσης Πλειστηριασμού Εξοπλισμού της ΕΝ. ΚΛΩΜας ενημερώνει ο Κώστας Παπαντωνίου, από τη χθεσινή Έντυπη Έκδοση της ΑΥΓΗΣ:


«Ως ένας από τους πιστωτές το ΙΚΑ, ζητάει ακύρωση του πλειστηριασμού με την λογική ότι δεν θα πρέπει να πωλείται βασικός εξοπλισμός των εργοστασίων και μάλιστα σε χαμηλό κόστος, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μια επενδυτική πρόταση

Αίτηση ακύρωσης του πλειστηριασμού που διεξήχθη στις 20 Φεβρουαρίου για μηχανήματα της ΕΝ.ΚΛΩ της εργοστασιακής μονάδας Δούδος σε τιμή 36.000 ευρώ, κατατέθηκε σήμερα εννόμως από το ΙΚΑ.
Ως ένας από τους πιστωτές το ΙΚΑ, ζητάει ακύρωση του πλειστηριασμού με την λογική ότι δεν θα πρέπει να πωλείται βασικός εξοπλισμός των εργοστασίων και μάλιστα σε χαμηλό κόστος, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μια επενδυτική πρόταση, που μπορεί να είναι ωφέλιμη για τους πιστωτές, το μέλλον του πάλαι ποτέ κραταιού ομίλου της κλωστοϋφαντουργίας και τους εργαζόμενους.
Η νέα ενέργεια του ΙΚΑ, επιβεβαιώνει μια σταθερή στάση που διαπιστώνεται το τελευταίο διάστημα, με το δημόσιο να υπερασπίζεται ενεργά τα συμφέροντά του στην υπόθεση και να μην αφήνει τα πράγματα να εξελίσσονται χωρίς το ίδιο να είναι παρών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου