Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΣΗΜΕΡΑ: Η Ευρώπη της Κοινωνικής Αλληλέγγυας Οικονομίας – UniverSSE 2017. Παρουσίαση πρώτη για το Συνέδριο του ΙουνίουΣήμερα, Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, στις 7:30 το απόγευμα θα γίνει από την οργανωτική ομάδα του UniverSSE 2017 η πρώτη παρουσίαση του 4ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου για την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία (ΚΑλΟ).
Στο «Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων», στην ΚΥΠΡΟΥ 91A, ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.Το UniverSSE2017 – 4οΠανευρωπαϊκό Συνέδριο για την Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία θα φιλοξενηθεί στις 9-11 Ιουνίου, στην Γεωπονική Σχολή, Ιερά οδός – Αθήνα.


Το Συνέδριο οργανώνεται από Συλλογικότητες και Δικτυώσεις από το χώρο του Συνεργατισμού, της Αλληλέγγυας Οικονομίας, των Συνεταιρισμών και των Κοινών. Επιθυμεί να φέρει σε επαφή δίκτυα και εγχειρήματα από την Ευρώπη με αντίστοιχα στην Ελλάδα. Να είναι σταθμός στην κοινή αναζήτηση και διαδικασία ανάδειξης του Σύμπαντος της ΚΑλΟ, πέρα από τα κυρίαρχα οικονομικά και κοινωνικά μοντέλα στηριγμένα στο κέρδος και την πολιτική αντιπροσώπευση. Για μια κοινωνία και οικονομία συμμετοχής, αυτοδιαχείρισης, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης, ισότητας.

Τα μέλη της Οργανωτικής Ομάδας:

•   Γεωργία Μπεκριδάκη, από το Dock – Συνεργατικός χώρος Κ.Αλ.Ο.
•   Γιώργος Σταματόπουλος, από την Εφημερίδα των Συντακτών
•   Jason Nardi, από το Δίκτυο RIPESS Europe (μέσω skype)

θα παρουσιάσουν την πορεία του UniverSSE 2017 μέχρι σήμερα, το Πρόγραμμα και τις θεματικές ζώνες καθώς και τις διεθνείς αποστολές που θα συμμετέχουν στο Συνέδριο.

Επίσης, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της συνεργατικής ομάδας Cinergies, «Αναπτύσσοντας την Κοινωνική Οικονομία στην Καρδίτσα: Ένα Κοινωνικό Οικοσύστημα» (34’, 2016), με παρουσία των δημιουργών.

Το σχετικό EVENT ΣΤΟ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου