Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018

Athens Science Festival 2018, 24 - 29 Απριλίου στην Τεχνόπολη: «Επιστήμη Χωρίς Σύνορα»


Σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκθέσεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια, προβολές και συζητήσεις - ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν και θα γιορτάσουν την απελευθερωτική δύναμη της επιστήμης. 
Σύμφωνα με το ΕΚΤ, τo Athens Science Festival επιστρέφει φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, με ένα πρόγραμμα πλούσιο σε ιδέες και δημιουργικότητα. Ο θεσμός που έχει ενθουσιάσει τα προηγούμενα χρόνια το κοινό της Αθήνας, αλλά και όλης της Ελλάδας, αυτόν τον Απρίλιο φιλοδοξεί, σύμφωνα με τους διοργανωτές του, να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους το πιο συναρπαστικό, ελκυστικό, δημιουργικό και ελεύθερο από περιορισμούς, προκαταλήψεις και συμβάσεις πρόσωπο της επιστήμης.


Από τις 24 έως τις 29 Απριλίου, στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με εκθέσεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια, προβολές και συζητήσεις - ομιλίες από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους επιστήμονες, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν και θα γιορτάσουν την απελευθερωτική δύναμη της επιστήμης. Αυτό είναι το θέμα του ΦΕΤΙΝΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, που έχει motto το «Επιστήμη χωρίς σύνορα»: Πώς οι επιστημονικές ανακαλύψεις ξεπερνούν τα γεωγραφικά, γνωστικά και ιδεολογικά σύνορα, και δημιουργούν νέες προοπτικές και νέους δρόμους εξερεύνησης της ανθρώπινης διάνοιας.

Το Athens Science Festival διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo», το British Council, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, το Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση και τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Υλοποιείται σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.


Ημέρες και Ώρες λειτουργίας: 

-        Τρίτη 24 Απριλίου: Τελετή Έναρξης στις 6:30 μμ
-        Τετάρτη 25 - Παρασκευή 27 Απριλίου: 09:00 - 23:00
-        Σάββατο 28 - Κυριακή 29 Απριλίου: 11:00 - 23:00


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου